Enquête al ingevuld?

Maandag, 22 oktober 2018

Om een goed beeld te krijgen wat er onder de leden leeft, is er onlangs ivia e-mail een enquête naar de leden uitgestuurd. Graag ontvangen we ook jouw feedback!

Om de focus op de juiste onderwerpen en activiteiten te kunnen leggen, is het goed om te weten wat er onder de leden leeft.
Daarom willen we graag van jullie weten waar jullie interesses liggen qua vis en vistechnieken, welke mogelijke verbeteringen jullie zien in en rondom de vijver en welke suggesties jullie hebben.

We verzoeken je daarom om de online enquête in te vullen.

Mocht je via e-mail geen uitnodiging voor de enquête hebben ontvangen, dan kan het zijn dat de uitnodiging in je spambox terecht is gekomen of dat jouw e-mail adres niet bij ons bekend is.
Indien je vermoedt dat je juiste e-mailadres niet bij ons geregistreerd is, stuur dan een mail naar tsonnekehsv@gmail.com en wij zorgen ervoor dat dit adres in de ledenadministratie wordt toegevoegd/aangepast en sturen je alsnog een uitnodiging voor de enquête toe.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van 's Sonneke