Het laatste verenigingsnieuws

Dommelvisrecht: "Blik Onder Water"

publicatiedatum: Maandag, 11 november 2019

Op Donderdag 28 November (20:00u) organiseert Dommelvisrecht een informatie avond over de onderwater wereld. Uitgenodigd is Blikonderwater dat een initiatief is van Athur de Bruin en Matthijs de Vos. Vanuit diepgaande ecologische kennis en passie van de Europese zoetwaternatuur werken zij aan het illustreren van de veelal onbekende verhalen onder de waterspiegel. Zij streven er naar de bijzondere en prachtige waterwereld met iedereen te delen. Het leven langs en onderwater in adembenemend mooi. Door middel van fotografie en film is deze bijzondere onderwaterbewoners zichtbaar. Landschappen, waterbeestjes en vissen in sloot, beek, rivier of plas, alles heeft zijn eigen plek en eigen verhaal.

Welkom op de website van hengelsportvereniging 't Sonneke.
HSV 't Sonneke heeft met visvijver de Waterspin in Riethoven een prachtig viswater ter beschikking.

Je kunt je geluk proberen met een dagpas of natuurlijk gewoon lid worden van 't Sonneke via deze website.

Graag zien we je in actie aan de waterkant van onze visvijver !